Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Szabbat: A végzet beteljesül

Hozzáadva: August 12, 2008 07:59:19 PM
Szerző: Németh Zoltán
Kategória: Szórakozás: Programok
 

XXVI. Vámpír: Élő szerepjáték találkozó

Helyszín: Szentgál, rompince

Időpont: 2008. augusztus 23. (szombat), 10 óra

Krónika:

Szabbat: A végzet beteljesül

Jelentkezés: Szabbat

Prológus: A területen keletkezett hatalmi űrt kihasználva Klaus önjelölt érsekként lépett fel, miközben ellenfele Faust inkább falkája erejére támaszkodva érkezett a régióba. További falkák, - Phobosz Hírnökei, Frater Mortis, Kárpátok Haragja és Cruentus Familia - érkeztek a régióban, hogy megerősítsék a helyi szabbatot és kihasználják a politikai és területei megüresedést (Klaus nyílt vitába keveredett önjelöltsége miatt), valamint tiszteletüket tegyék a helyi méltóságoknak.

A Kárpátok Haragja falka által rendezett Esbaton Klaus erkölcsi és etikai módszerekkel próbálta bizonyítani rátermettségét, azonban Néró, a Kárpátok Haragja falka ductusa monomáciában elvette tőle püspöki rangját. Néró még ezen az éjszakán beavatásra került és végre letudhatta szívességét Desislav Bukovich felé.A Phobosz Hírnökei falka eközben egyre mélyebbre és mélyebbre kutatott a múlt eseményei között, hogy még tovább bonyolítsák az emúgy sem túl egyszerű helyzetet.

A politikai csatározások közepette a Kárpátok Haragja falkapapja - egy keletről érkezett szabbat - ragadta magához a kezdeményezést és a régió érseki posztját. Miután sem fizikálisan, sem politikailag nem tudták megdönteni tevékenységét egyhangúan nyilvánították a terület érsekévé és a Szabbat vezetőjévé. Desislav ekkor határozottan fellépett és az eddigi bűnösöket és árulókat kipurgálta a Szabbat soraiból, majd azonnal cselekvésre szólította fel a falkákat...


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: 10 (1 szavazat)

Hozzászólások:

Magyar Honlap:
2008-08-14 11:39:40
Köszönjük a cikket! (magyar-honlap.hu)

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.