Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

25 éves a Győri képkeretező műhely

Hozzáadva: August 02, 2010 06:11:47 PM
Szerző: Leone a Profi
Kategória: Hobbi: Kreatív hobbi
 
25 éves a Győr belvárosában található Képkeretező-Művészgaléria. 650 -féle modern és antik jellegű fa-és fém képkeret mellet, 120 -féle színű paszpartouból is van lehetőség választani.

Czinger Ervin 25 évvel ezelőtt az ország legfiatalabb iparosaként kezdte a képkeretező szakmát. Nagyfokú szakmai igényességének és ízlésének köszönhetően, Győrben az egyik legjobb képkeretező és kortárs művészeti galéria. Rengeteg neves alkotó munkája található meg a Győri művészgalériában, és elérhető áron lehet megvásárolni! Czinger Ervin szakértelmének köszönhetően a festmény, kép, tükör, akvarell, tájkép, pasztell alkotások tényleg méltó keretet kapnak.

A győri képkeretező és művészgaléria egyik fő feladata, hogy művészgaléria jellegével támogassa a fiatal, feltörekvő tehetsséges alkotókat, művészeket. Számtalan tehetséges művésznek adott otthont a szobányi galéria. A képek értékesítésével is a művészet támogatását szolgálja. Fiatal tehetséges alkotók! Keressétek Czinger Ervint és a Győri művészgalériát!

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.