Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Taneszköz, interaktív tananyag, kompetencia alapú oktatás - Digitális Tananyag Kft.

Hozzáadva: September 21, 2010 08:14:51 AM
Szerző: ficker
Kategória: Oktatás
 

Fő célkitűzésünk, hogy elősegítsük az óvodákban, általános- közép- és szakképző iskolákban felnövekvő gyermekek személyiségének harmónikus, sokszínű fejlődését. Segítsük a pedagógusok munkáját, akik termékeink segítségével színesebbé és vonzóbbá tehetik az elsajátítandó tananyagot, de pedagógiai munkájukat is megkönnyíthetik alkalmazásukkal. Remélve, hogy gyermekeink ezáltal mindjobban képesek lesznek alkalmazkodni a magyar és az Európai Uniós értékrendekhez.

2002-ben e célok megvalósítását szem előtt tartva alapítottuk meg családi vállalkozásunkat, és kezdtük el az iskolai tananyagok fejlesztését, specializálódva a digitális tananyagokra: oktató DVD-k és osztálytermi oktató szoftverek valamint interaktív tananyagok formájában.
Jelenleg közel 3000 speciális oktatóprogramot kínálunk mind az iskoláknak, mind az óvodáknak, de egyéb oktatási intézményeknek is.
Tananyagaink természetesen egyaránt igazodnak a magyar oktatási rendszerhez és a kompetencia alapú oktatási programokhoz.

Célunk továbbá, hogy a pedagógusok és az intézmények valamint az érdeklődők számára átláthatóvá és elérhetővé tegyük a digitális és az interaktív tananyagok széles választékát. Ennek érdekében igyekeztünk az ismert és új digitális tananyag kiadók és fejlesztők termékeit összegyűjteni és látogatóink számára megfelelő módon kategorizálva, könnyen kereshetővé tenni.

Az informatika és a digitális technika gyors fejlődése okán nemcsak a tananyagokra, de a taneszközökre és a hozzájuk tartozó hardver környezet megteremtésére is nagy hangsúlyt fektetünk.
Termékkínálatunkban így megtalálhatók többek között az interaktív táblák, laptopok, műszaki kiegészítők, szavazó és ügyviteli rendszerek, de az SNI eszközök is. Természetesen itt is a gyártók széles skálájával találkozhatnak vásárlóink.

Bizonyos dolgok elképzelhetetlenek egy jó partner nélkül. Mi nemcsak végrehajtunk, mi együtt gondolkodunk!


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.