Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Elkészült a győri esküvőszervező és esküvői helyszín weboldala

Hozzáadva: December 11, 2010 07:18:42 PM
Szerző: ArtH2O
Kategória: Szolgáltatás: Étel-Ital
 

A fergeteges lakodalom minden ember életének az egyik kiemelkedő lépése, a jeles napra mindenből csak a tökéleteset a lehető legjobbat kell hogy kapjuk.
Lehet szó lakodalom helyszínről, lakodalmi díszítésről, vagy legyen szó esküvő rendezésről, csak is a legjavát érdemeljük.A nagy napra mindenki a legjobbat keresi és a Győri illetékességű Amstel Hattyú Hotel és Restaurant ezekben lesz a partnered. Nem kizárólag csak ezért mert nagy ismeretekkel bírnak vendéglátás, esküvő lebonyolítás terén, hanem azért mert lelkiismeretesen végzik a feladatukat.
Ha igényled az lakodalom szervezéshez kötődő tevékenységüket (szolgáltatásaikat), abban 200%-ban biztos lehetsz, hogy minden kívánságodra és igényedre nagyfokú gondossággal fognak figyelni. Nem titok, hogy az Amstel Hattyú nem csak egy Étterem Győr városában, hanem egy igényes Fogadó is a Mosoni Duna mellet, a győri Termál és élményfürdőtől 200 méterre. Rengeteg fergeteges lagzinak lett a házigazdája, így tényleg óriási tapasztalatuk van az esküvők szervezésében.
Kedves és felkészült csapatukkal, mindent megtesznek, hogy a professzionális vendéglátásban legyen részed! A vendéglátóhely és a Duna-parti terasz ami fedett külön-külön is 130 - 130 fő befogadására képes. A továbbiakban nem kell, futkosni fotós és meghívó ügyeben, mert ők minden részletet megszerveznek helyetted. Több esküvői menüből választhatod ki, ami neked a legjobb. Az esküvői szolgáltatásaikról részletesebben az esküvői weblapukon tájékozódhatsz. Ha jól szervezed még engedményt is kaphatsz a lagzira, vannak napok mikor nagy akciókkal.


A felejthetetlen álom esküvő velünk valóság!


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

ArtH2O:
2011-08-15 07:53:47
Köszönöm, hogy a weboldal hivatkozását kivettétek a cikkből.
http://eskuvo-gyor.amstelhattyu.hu így valóban érdemes cikket írni, ha megfosztjátok az írót az eredményességtől.

Köszi!

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.