Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Tiszta ivóvíz

Hozzáadva: April 29, 2011 04:18:25 PM
Szerző: Ali Zsolt
Kategória: Egészség
 
Ön sem iszik csapvizet?

Miért? Talán tudja, hogy a csapvíz káros anyagokat, illetve mérgező vegyi anyagokat tartalmazhat! Kockáztatná saját és családja egészségét nem megfelelően tiszta vízzel??? Ha nem akkor ásványvizet fogyaszt? Tudta hogy a PET palack olajszármazékokból készül? Tudta, hogy az "ásványvizek" gyakran silányabb minőségűek mint a csapvíz? Számolja ki mennyit költ erre egy évben a folyamatosan emelkedő árak mellet. 30.000.-Ft/év ez csak egy személy felhasználása! Szeretné nem mérgezni magát, egészségesebben élni? Használja az ország leghatékonyabb és legkedvezőbb árú víztisztítóit 10 év vízminőség garanciával a PurePro víztisztítók, asztali víztisztítók, RO víztisztítók a leghatékonyabb víztisztításért. Lúgosító vízionizátorok japán elektródákkal, amerikai szűrési technikával. Kimagasló ár/érték arány a víztisztítás piacán.

Őn sokkal többet kap mint amennyibe a víztisztító készülékeink kerülnek! Magyarország nálunk juthat hozzá a legkedvezőbb áron az egészséges tiszta ivóvíz előállítására alkalmas víztisztító készülékekhez!

10 év vízminőség garancia

PurePro amerikai vízszűrési technika.

PurePro víztisztító, asztali víztisztító, RO víztisztító, lúgosító, vízionizátor.

Az egészségesebb élet nem ígéret, mert a víztisztító készülékeink valóban hozzájárulnak az Ön és családja egészségesebb életéhez!

Forgalmazott termékek:

-RO víztisztító

-Asztali víztisztító

-Zuhanyszűrők

-Csapszűrők

-Lúgosító

-Víz ionizátor

-Vízlágyító

-Vízszűrőbetét

-ÖKO mosószerek

http://tisztaivoviz.aruhaz.info


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: 1 (1 szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.