Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Vágykeltő feromon parfüm, mellyel gyerekjáték a csábítás!

Hozzáadva: November 13, 2012 09:42:30 AM
Szerző: Csinileszel.hu
Kategória: Szórakozás: Szerelem
 
Ismerje meg egyedülálló magas feromon tartalmú feromon parfümünket, mely természetes ajzószerként hat az ellenkező nem számára!

 

Feromon, a természetes vágykeltő!

 

A feromonokkal akkor is kommunikálunk, ha nem akarunk, mert tudattalan, illatmentes információt szolgáltatnak rólunk. Ha feromonunk szimpatikus az ellenkező nem számára, belélegzése szexuális vágyat ébreszthet bennük.

 

Az állatvilágban is találkozhatunk a feromonok jelző, vágykeltő szerepével, hiszen ők területük megjelölésére, társaik felismerésére és a nemi vonzódás kifejezésére használják. Például egy nőstény emlős, de a rovarok is ugyanúgy, több kilométer távolságból is magukhoz tudják vonzani a hímeket a párzás idején.

 

Afrodiziákum és ajzószer hatás a feromonos parfüm használatával!

 

Az emberi feromon bőrünk felszínéről párolog el, így ad folyamatosan jelzést a másik nem számára.  A feromon termelődése kamaszkorban, a nemi érés megindulásával kezdődik.  A feromonok főleg hónaljunkból és intim területek környékéről párolognak, de hajkoronánk is hordozza ezt a vágykeltő illatanyagot.

 

Eddig körülbelül 50-féle, vágykeltő, szexuálisan izgató emberi feromonról van tudomásunk. A kopuline női, míg az androstenon férfi feromon, mely pozítivan befolyásolják a nők szexuális készségét. A feromonokat az orrban találhato vomeronazális szervünk érzékeli, mely kémiai jelként jut el az agyba. A feromonok olyan szexuális vágykeltő anyagok, melyek kis koncentrációban is erősen befolyásolják, irányítják nemi viselkedésünket, és tesznek vonzóvá mások számára.

 

Miben különbözik a feromonos parfüm ereje más ajzószer hatású készítményektől?

 

A feromonokat az ember a bőrfelszínen keresztül jutatja a levegőbe. A civilizáció során kialakult kulturális szokásaink, mint a rendszeres zuhanyozás, különböző kozmetikai termékek, illatszerek, dezodorok használata elnyomják testünk valódi illatát. Ezt fokozza az öltözködés, amikor testünk kb. 80%-át elfedjük. Továbbá bebizonyították, hogy a természetes feromon tartalom az idő múlásával csökken.

 

Így, hogy ezt pótoljuk, alapos laboratóriumi kutatásoknak köszönhetően létrehoztak koncentrált feromon tartalmú feromonos parfümöket. A feromon parfümökben azon lényeges hormon- és hatóanyagok találhatók, melyet a szexuálisan izgató emberi feromonokból hoztak létre. Ezeket a feromonokat pontosan azonosították, elszigetelték és leválasztották a leglényegesebb, leghatásosabb alkotóelemeikké.

 

Ma már Magyarországon is elterjedt és közkedvelt a feromon parfümök használata. A legtöbb feromon parfüm már megtalálható női, férfi és unisex változatban is. A feromonos parfümök jó minőségű, szintetikusan előállított, emberekre ható feromonokat tartalmaznak, melyek magas koncentrációjú feromon tartalmuk miatt már csekély mennyiségben is rendkívül vágykeltő hatásúak. A feromonos parfümök kaphatóak illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi a feromonos parfüm más illatos parfümmel történő együttes használatát.

 

Csábítás a feromonos vágykeltővel könnyedén!

 

Az ajzószer hatású feromon parfüm használatával egy szempillantás alatt felkeltheti az ellenkező nem figyelmét! Lényegében bárkit megkaphat a koncentrál feromon tartalmú feromonos parfüm segítségével!

 

Tehát Hölgyeim és Uraim, csábításra fel! A feromon parfüm használatával a siker nem marad el! Csak egy vágykeltő fújás, mellyel szexuálisan vonzó és magabiztos lehet!

 

Webáruházunkban a koncentrált feromon parfümök széles választékával várjuk! Ismerkedjen meg a vágykeltő, afrodiziákum hatású feromon parfümök erejével az alábbi linkre kattintva:

www.csinileszel.hu/termekek/feromon_parfum_csabitas/


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.