Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

ManoDekor.eu - Minden, Ami Kert!

Hozzáadva: March 19, 2013 12:46:12 PM
Szerző: Hajdú Gábor
Kategória: Állatok, természet: Fák - Növények
 

A Manó Dekor-t  azzal a céllal indítottuk útjára, hogy ötletes, stílusos, kreatív, igényes kerteket alakítsunk ki megrendelőinknek. Magas színvonalon és hosszú távra tervezünk, ami folyamatos és szakszerű karbantartással, gondozással 10 - 15 év múlva is ugyanolyan élvezhető, mint az első években. Sőt, egy "összeérett", harmonikus kert várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Megrendelőinknek nagy könnyebbséget jelenthet, hogy a kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás, térkő burkolás és az öntöző rendszerek telepítése, tervezése egy kézben fut össze.

Mindig a megrendelő elképzeléseit, kívánságait tartjuk szem előtt. Kiemelt figyelmet fordítunk a megrendelőinkkel és beszállítóinkkal történő folyamatos kapcsolattartásra és a zavartalan szakmai - gazdasági együttműködésre.

Elsősorban családi házak kertépítészeti munkáit vállaljuk magas színvonalon, felelősséggel, garanciával, egyedi igényeknek megfelelően.

Megrendelőink zömét magánemberek és kisebb részét magán cégek adják. Eddigi megrendeléseink többségét Székesfehérvár, Budapest és környékén, illetve a Balaton partján teljesítettük, de igény esetén az ország egyéb területein is vállalunk munkát. Ha felkeltettük figyelmét, várjuk szíves érdeklődését.

www.manodekor.eu

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.