Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Budapesti XI. kerületi fogászat

Hozzáadva: June 06, 2013 03:16:11 PM
Szerző: Réther Délia
Kategória: Egészség
 
Természetesen a legtöbben csillogó, kifogástalan mosolyra, maradandó sértetlen, feltűnően szép fogsorra tenne szert és ezt szeretné a fogtechnikai műveletek végeredményeképpen is. Ennek ellenére a legtöbb esetben a fogfájás és nem pedig a végeláthatatlan kesergések megelőzése irányítja pácienseinket első alkalommal hozzánk.
Szinte minden esetben az egyszeri fájdalmas emlékekre siránkozva jutnak el odáig, hogy csak a döntő percben, olthatatlan tünetek esetén jönnek el hozzánk, nagyon félve, tartva a rájuk jövő beavatkozásoktól.

Úgy valljuk, első sorban a betegeink félelmének megszüntetése, fájdalmas kesergéseik fájdalommentes megoldása; ezáltal a páciens - fogorvos hozzáállás bizalomra épül.

Fő elvünk, hogy a fogászati rendeléseinket látogatók itt az Eteledentalon biztonságban érezzék magukat és barátaikat, merjék elvállalni az általunk ajánlott eljárásokat, illetve kialakuljon bennük a szükség érzet a szokásos megelőzés és rendelői kontrol iránt még akkor is, ha jelenleg éppen nincsenek fogfájási problémáik.

Jelen pillanattól a ragyogó mosoly megszerzése csakugyan reális elvárás. Nézze meg fővárosi Eteledental fogorvosi rendelőnk tevékenységeit és jöjjön hozzánk bátran!

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.