Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Fülakupunktúrás addiktológus képzés

Hozzáadva: November 26, 2013 12:14:47 PM
Szerző: Hirsch Gábor
Kategória: Oktatás: Továbbképzés
 
Fülakupunktúrás addiktológus képzés az Ecce Homo természetgyógyász iskolában. Akkreditált tanfolyam ETI vizsgával elérhető áron.
Ez a természetgyógyász terápia hidat képez a nyugati, és a keleti medicina között. A fülakupunktúrás addiktológus képzés foglalkozik a segítő szakmában dolgozók kiégés-prevenciójával és mentálhigiéniájával egyaránt.
A fülakupunktúrás addiktológia azonban nem csak szenvedélybetegek esetében használható kiváló eredménnyel. Az 5 fülpont stimulálása nyugtatja az idegrendszert, méregteleníti a legfőbb szerveket, ezért a fülakupunktúrás addiktológiai eljárások kifejezetten eredményesek lehetnek diabeteses és magas vérnyomásban szenvedő páciensek esetében és fogyni vágyóknál. A terápia sokat segít életmódváltáskor, gyorsítja a méreganyagok kiürülését a szervezetből.
A fülakupunktúrás addiktológus képzés alkalmas szerfüggő, társfüggő, szerencsejáték-függő, étkezési zavarokkal küzdő szenvedélybetegek gyógyítására és kezelésére. Ez a komplex program/tanfolyam magában tartalmazza a páciensek pszichés kezelését, valamint a fül 5 szenvedélybetegségre kiható pontjának akupunktúrás stimulálását.

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.