Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Massimo pizzéria és étterem Pécs belvárosban

Hozzáadva: October 10, 2014 09:37:04 AM
Szerző: Domokos Kitti
Kategória: Gasztronómia
 
Massimo pizzéria és étterem Pécs belvárosában.

Éttermünkben olasz ételeket, pizzákat, tésztákat, salátákat, szendvicseket készítünk, amiket minőségi, egészséges, friss alapanyagokból állítunk össze. Célközönségünk elsősorban Pécs lakossága, ezért szeretnénk, ha az itt élő pécsiek minél szélesebb gasztronómiai élményben részesülnének, minél többféle ízvilágot megismernének.

A pécsi lakosságon kívül az itt tanuló külföldi diákok is gyakran térnek be hozzánk, hiszen főleg az olasz diákok távol az otthontól is, szívesen élvezik a hazai ízeket. A külföldiek szeretik a változatosságot és ahhoz, hogy a pécsi vendéglátás minél jobb legyen, gasztronómiai a sokszínűség szükséges.

Szolgáltatásunkat gyors kiszállítással bővítettük, így ha vendégeink nem szeretnének kimozdulni otthonról, de finom, egészséges és gyors kiszállítást szeretnének, akkor minket választanak.

Mivel olasz éttermet üzemeltünk, ezért alapanyagaink nagy része Olaszországból érkezik. Az olasz alapanyagra való igényt egy pécsi vállalkozás már felismerte, ezért nem kérdés, hogy beszállítónak őket választottuk. Éttermünkben napi ajánlatok teszik színesebbé az ételválasztást.

Az olasz ételek mellett, főleg Pécs belvárosában dolgozókra gondolva, olcsóbb menü jellegű étkezésre is lehetőség van. A leves mellett három főétel közül választhatnak (pizza, tészta, saláta). Célunk éttermünkkel, hogy színesebbé és színvonalasabbá tegyük Pécs vendéglátását, miközben egészséges, finom, gyorsan elkészülő ételekkel szolgálunk, elérhető árakon.


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.