Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Ülőgarnitúra választás

Hozzáadva: November 02, 2017 09:22:30 AM
Szerző: Pepita Elefánt Bútorház Kft.
Kategória: Szolgáltatás: Bútor
 

Ügyfeleink gyakran kérdezik, hogy mi alapján érdemes ülőgarnitúrát választani.

Az első és a legfontosabb tanácsunk szokott lenni, hogy ne siessük el az ülőgarnitúra kiválasztását! A kényelem, design és harmónia mellett érdemes a funkcionalitásra is nagyobb hangsúlyt fektetni.

Tegyük fel azt a kérdést, hogy mi célból szeretnénk a kiszemelt ülőgarnitúrát?

Elsődleges szempont a család kényelmének biztosítása, vagy néha napján szeretnénk például vendégeket is elszállásolni otthonunkban? Mi sok esetben azt is szoktuk tanácsolni, hogy ha nagyon bizonytalanok vagyunk a színek, formák tekintetében és úgy érezzük, nincs jó szemünk a dekorációhoz, akkor mindenképpen kérjük szakember tanácsát. Már csak azért is mert egy kanapét, vagy sarokgarnitúrát az ember nem egy-két évre vásárol és nem is 2 forinttért. De nézzünk akkor konkrét példát, hogy mit is érdemes még végiggondolni az ülőgarnitúra vásárlásakor.

Elfér-e a garnitúra oda, ahová azt megálmodtuk? Érdemes a bolt felkeresése előtt kicsit méricskélni a lakásban és konkrét számok tükrében elindulni a kiszemelt áruház fel. Sokan az Interneten néznek körbe és a választék alapján ítélnek. Sajnos több bolt, köztük a miénk is nem tudja naprakészen frissíteni árukészletét így csak egy kis bemutatót tud biztosítani az érdeklődőknek a kínálatból. Éppen ezért nagyon szívesen adunk felvilágosítást telefonon, vagy a bemutatótermünkben, ahol lényegesen nagyobb kínálattal tudjuk várni ügyfeleinket.

Mi sok esetben azt is szoktuk tanácsolni, hogy ha nagyon bizonytalanok vagyunk a színek, formák tekintetében és úgy érezzük, nincs jó szemünk a dekorációhoz, akkor mindenképpen kérjük szakember tanácsát. Ne féljünk kérdezni! Nálunk nincs rossz kérdés, csak udvarias, hozzáértő szakmai szemmel megalapozott válasz.

Ha felkeltettük érdeklődését a témával kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra, ahol a témával kapcsolatosan bővebb információkat talál.


Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: 10 (1 szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.