Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Hogy találjunk ipari ingatlant vállalkozásunkhoz?

Hozzáadva: July 19, 2018 01:29:46 PM
Szerző: ipari ingatlan ajánló
Kategória: Ingatlan: Ingatlankezelés
 
Hogy találjunk ipari ingatlant vállalkozásunkhoz?

Az első szempont természetesen, hogy az ingatlan a lehető legfrekventáltabb helyen legyen, és ezen kívül még sok más feltételnek is meg kell hogy feleljen.

Vállalkozásom elérkezett egy olyan mérföldkőhöz mikor "ugranom" kellett ez irányban.
Első szempont alapján a keresésemet elsősorban az ipari ingatlanok Székesfehérvár és vonzáskörzetére fókuszáltam.

Ez irányban lévő mozgolódás és keresés előmenetelében "akadtam" a honlapjukra. Melynek impozáns, és jól kezelhetősége révén hamar felfigyeltem rájuk.
Kínálatukból hamar érdekessé vált néhány ingatlan, melyhez azonnal felvettem velük a kapcsolatot.

Elfoglalt emberként egyből a biztosra akartam menni. Ezt követően merem ajánlani, aki egy igazán profi ingatlankezelő segítségét akarja igénybe venni ezzel kapcsolatosan.


Szeretném megemlíteni, hogy a cég ipari, kereskedelmi, és iroda ingatlanokkal kapcsolatos szakértői és operatív tevékenységet végző egy igazi profi háttérrel, rendelkező 15 éves családi vállalkozás.

Tapasztalatból ajánlanám megbízható szaktudásukat.  A tisztesség, és korrektség  mellett, a mai viszonylatban is kiemelendő a munkatársak készséges és e mellett gyors, és hatékony hozzáállása.
Ingatlan tanácsadási munkájuk egy új, vagy bővülő vállalkozás részére pedig elengedhetetlen a mai viszonylatokban.

Az ügyfelek érdekeit a legmagasabb szinten képviselik, motivált közösséggel.

Kiváló helyismeretüknek köszönhetően maximálisan támogatják az ügyfelek igényeit lépésről lépésre. Legyen szó bármilyen speciális feladatról, ők garantáltan megtalálják a megoldást, professzionális ingatlan tanácsadással kapcsolatban.

Szolgáltatásaik közül, kiadó ipari ingatlan, kiadó irodák, kiadó raktár, ipari park, ingatlankezelés, értékesítés, bérbeadás, iroda épület üzemeltetés, ingatlanpiaci elemzések, trendek figyelése, piackutatás, létesítménygazdálkodás, értékbecsléssel kapcsolatosan teljes körű szolgáltatások megtalálhatóak.

Vállalkozásom számára megtalált ingatlan üzemeltetéséről hosszútávon gondoskodni kell, egy korszerű egymásra épülő optimális működés megteremtéséről. (Fejlesztési és marketing tanácsadás, ipari ingatlan üzemeltetés)
Ezzel kapcsolatosan szintén az ő segítségükkel találtam meg a helyes utat ezt illetően. Így a teljes körű műszaki üzemeltetésben is gördülékenyen segítik a cég hétköznapjait.
http://triarco.hu/-ipari-ingatlan

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.