Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

A bárszék mint élmény bútor.

Hozzáadva: August 07, 2009 08:40:09 AM
Szerző: Fazekas Attila
Kategória: Kereskedelem: Üzletberendezés
 
A bárszék mint élmény bútor

A bárszék élmény bútor. Először bárokban használták őket, mivel a magas pultokhoz remekül illettek, később azonban már a háztartásokban is megjelent ez az élmény bútor. Bárszéknek nevezhetünk minden 45cm-nél magasabb ülőfelülettel rendelkező, fix vagy liftes, esetleg háttámlával és/vagy
karfával is rendelkező ülőbútort, aminek esetenként még lábtartója is van, ha az ülőfelület magassága meghaladja a 60cm-et. A bárszék ülőfelülete max. 80cm; ez az a magasság, ami még kényelmes használatot biztosít. A bárpult magassága 30cm-rel haladja meg a bárszék magasságát. Ezt az arányt érdemes szem előtt tartani otthoni bárpultok, konyhapultok tervezésénél.

Bárszék készülhet kültérre,- UV- és esőálló anyagok felhasználásával-, illetve beltérre egyaránt. A beltérre készült bárszékek anyaga szinte bármi lehet, amit a bútorgyártásban egyébként is használnak a gyártók, sőt!

Design bárszékek. Ezek a székek sokkal inkább az érzékeinket kötik le, semmint hogy hosszabb üldögélésre marasztalnának, ugyanis tervezésüknél az
elsődleges szempont a látvány és csak másodlagos a kényelem. Főleg trendi bárok üvegkalitkái mögött találhatók meg ezek a színes, "fura figurák",
élményt kínálnak szemünknek, lelkünknek, más hangulatot teremtve a mindennapos monoton képek, bútorok mellett, helyett.

Ha kényelmes bárszéket keres, akkor is van megoldás: kaszinó székek, bárszékek. Hosszú órákon keresztül való üldögélés esetén is kényelmesek, illetve a felhasznált anyagok is azt az érzést erősítik meg az emberben, hogy fontos személy és figyelnek az igényeire. A beépített mechanika mindig katonás rendben tartja a helység bárszékeit, kaszinószékeit, ezzel is jó érzést keltve a belépő vendégben.

Akármi is legyen az igénye, a Stools biztosan talál megoldást, ha Önnek bárszékre van szüksége! A kaszinó székektől kezdve, a design székeken/bárszékeken át az otthoni használatra vagy éppen a vendéglátásban alkalmazható, tartós bárszékek/székek egyaránt megtalálhatók nálunk. Egyedi igényekre is fel vagyunk készülve, például ha Ön látott valahol egy bárszéket, ami megragadta és olyat vagy ahhoz hasonlót szeretne, mi segítünk megszerezni álmai székét!

A bárszékeken túl egyéb bútorokkal is foglalkozunk, így kanapék, fotelek, karosszékek, asztalok és kerti bútorok forgalmazásával. Bútoraink magas minőségi színvonalat képviselnek, többségük Olaszországban, neves designerek tervei alapján gyártott bútor, mely nem 1-2 évre szól, így természetes is, hogy minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk.

Weboldalunk egyfajta bútorkatalógusként szolgál, ahonnan ötletet meríthet, viszont a bútorok nemcsak a képeken látható változatban, hanem rengeteg féle színben és kárpitozással rendelhetők, melyeket Ön választhat ki saját igényei szerint. Mindehhez még csak ki sem kell mozdulnia otthonról, hiszen az internet segítségével e-mailben el tudjuk Önnek küldeni katalógusainkat, amiből így kedvére választhat, hogy milyen is legyen az új bútora, majd ennek megfelelően személyre szabott árajánlatot tudunk Önnek adni.

Ha Ön mégis szeretné személyesen is megtekinteni, hogy mi is az, amit vásárol, akkor várjuk Önt szeretettel irodánkban (1171 Bp. Kispajtás u. 1.), ahol nemcsak a kárpit- és faminták között válogathat, de bemutatótermünkben élőben is megtekinthet néhányat a weboldalon található bárszékek közül. Habár folyamatosan fejlesztjük oldalunkat, előfordulhat, hogy Ön mégsem talál olyan bárszéket, széket vagy egyéb bútort, mely megfelelne az Ön ízlésének vagy esetleg pénztárcájának. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy akár személyesen és mi megteszünk azért, hogy elképzelésének megfelelő bútorokat találjunk Önnek!

www.stools.hu

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.