Magyar Honlap Webkatalógus » Cikk részletesen

Valuta árfolyamok

Hozzáadva: August 11, 2009 12:21:15 PM
Szerző: Kiss Norbert
Kategória: Gazdaság: Valutaváltó
 
Valuta árfolyamok

A www.valutaarfolyamok.info oldalon megtalálható a legtöbb, konvertibilis valutával rendelkező ország pénznemének árfolyama. Ezen országok különböző valutáinak árfolyamai naponta frissülnek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által hivatalosan közzétett adatok alapján.

Az oldalon többek között megtekinthetők a Svájci Frank, Horvát Kuna, Lengyel Zloty, Román lej, Orosz Rubel aktuális árfolyamai, és természetesen a fizetőeszközként több országban is elfogadott valuták (mint például az Euró vagy az Amerikai Dollár) napi árfolyamai is helyet kaptak.

Utazás, vagy külföldi vásárlás előtt érdemes ellátogtani a Valuta Árfolyamok oldalára, és megtekinteni az adott ország pénznemének értékét, azaz a Magyar Forinthoz viszonyított aktuális deviza árfolyamát.

Ha a kevésbé ismert, és kevésbé keresett pénznemek aktuális adataira kíváncsi, akkor is látogasson el a weboldalra. A valutaarfolyamok.info oldalon biztosan megtalálja amit keres, ugyanis ezek a nem túl gyakran keresett pénznemek is szerepelnek az oldalon. (példáulUkrán Hryvna, Dél-Afrikai rand, Brazil reál, Izlandi korona).

Értékelések:

Cikk értékelése:  
 
  Átlagos értékelés: ( szavazat)

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás.

Jelentkezz be, ha megjegyzést szeretnél fűzni ehhez a cikkhez.