Magyar Honlap Webkatalógus » Weblap részletei
Azonosító - (ID):42636
Weboldal címsora: Személyi edző Budapest - Bozsik Ildikó
- http://ildeefitness.hu/szemelyi-edzesek
Google PageRank:N/A
Weboldal leírása:

Bozsik Ildikó vagyok, személyi edző Budapesten. Ha beírod a keresőbe, hogy személyi edző Budapest, biztosan nagyon sok személyi edzőt fogsz találni. Miben más az Ildifitness?

Miben tud segíteni egy jó személyi edző? A profi személyi edző nem csak az izmok eredésével, tapadásával, működésével van tisztában, hanem ráhangolódik a vendég lelkivilágára, ráérez azokra a gyakorlatokra, edzésmódszerekre, ami az adott kliensnek a legmegfelelőbb. Budapesti személyi edzőéként tudom, hogy az egészséges életmód sokszor nehezen összeegyeztethető a nagyvárosi életformával. Azonban ha megvannak a célok, érdemes személyi edzőt felkeresni, mert pont azt a plusz-t jelentheti számodra, ami a célok eléréséhez nélkülözhetetlen.

Miért érdemes személyi edzőhöz fordulni? Mert a személyi edző tudja, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy fejlődj. Mert a motivációdat egyedül hamar elveszíted, a személyi edző viszont folyamatosan segít fenntartani, és erősíteni. Segít átbillenni az esetleges holtpontokon, folyamatosan nyomon követi és dokumentálja a fejlődésedet, módosítja az edzéstervedet. Táplálkozási tanácsokat kapsz, így a fejlődésed még látványosabb.
a személyi edzéseket Budapesten, az Árpád híd pesti hídfőjénél tartom a Center Fitness-ben, várlak szeretettel.

Kategória:Sport: Személyi edző
Előnézeti kép: Személyi edző Budapest - Bozsik Ildikó
Tulajdonos v. linkajánló:Szűcs Attila
Hozzáadva:A weboldal ekkor került felvételre a webkatalógusba: 2015-10-22
Találatok:1